Får jag en individuell SEKKI?

Får jag en individuell SEKKI med min individuella ränta när jag får ett låneerbjudande eller använder ni samma exempelränta för alla i SEKKIs?

Kommentarer

 • Hej Peter,

  Vilken bra fråga!

  Re:member ägs av Entercard Group AB och står under tillsyn av Finansinspektionen och följer därefter de lagar och regler.

  Räntan är rörlig och bestäms individuellt, årsränta är f.n. 4,95 % - 19,95 % (2021-01-01). Återbetalningstid 1 - 15 år. Baserat på ett lån om 100 000 kr återbetalat under 5 år, uppläggningsavgift 395 kr betalar du mellan 1 892 - 2 657 kr i månaden vid betalning med e-faktura, effektiv ränta är mellan 5,23 % - 22,10 % och totalt belopp att betala är mellan 113 537 - 159 424 kr.

  Du kan läsa mer här!

  Vi önskar dig en härlig eftermiddag!
  Alexandra
 • Hej! Tack för svar men det svarade inte riktigt på min fråga. Jag förstår att räntan sätts individuellt men jag undrar om jag får ett individuellt SEKKI-dokument där min ränta, avgifter osv framgår? För att kunna jämföra med andra erbjudanden. Eller får alla samma SEKKI och så får man jämföra räntor osv på annat sätt?
  Peter
 • Hej igen,

  Om du syftar till eventuella avgifter, effektiv ränta samt totala beloppet du kommer betala tillbaka om du följer din betalningsplan så kan vi bekräfta att du kommer få tillgång till samtlig information på ditt kontrakt. Kontraktet kommer du ha digital åtkomst till på Mina sidor.

  Det är med andra ord individuella uppgifter.

  Hoppas att du fick svar på din fråga!
  Alexandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.