Till senaste kommentaren

Hur ansöker vi om ett gemensamt konto?

Hej,
Jag och min sambo vill ha ett gemensamt konto men med två kort. Hur ska vi ansöka om detta? Är det genom att en av oss ansöker om ett kreditkort och efter det ansöker om ett extrakort? Eller finns det en annan ansökan vi ska fylla i?
Vera

Kommentarer

 • Hej Vera,

  Vilken bra fråga!

  Om ni vill ha kreditkort hos oss kommer en person att vara huvudkontotinnehavare varpå en person är extrakortsinnehavare.

  Huvudkontoinnehavare gör en nyansökan för ett re:member flex-kort och sedan när kortet blir beviljat gör huvudkontoinnehavare en ansökan om ett extrakort inloggad på Mina sidor. Vid detta tillfälle krävs Bank-ID från extrakortsinnehavare.

  Hoppas att du fick din fråga besvarad!
  Alexandra
 • Hej! Jag min sambo är intresserade av samma sak, så tack för svar! Min följdfråga på det är: kommer vi båda, alltså även extrakortsinnehavaren, att ha möjlighet att logga in med vår individuella Bank-ID-legitimation för att se kontoutdrag och hantera kontot och liknande? Eller är huvudkontoinnehavaren ensam "ägare" av kontot och den andra sambon kan endast använda kortet för betalning?
  Tack på förhand!
  Carolin
 • Hej Carolin,

  Jättebra följdfråga!

  Både huvudkontoinnehavare och extrakortsinnehavare har tillgång till att logga in på Mina sidor och i appen. Informationen som visas är däremot begränsad hos extrakortsinnehavaren medan huvudkontoinnehavaren har tillgång till all information.

  Extrakortsinnehavaren kan endast se information om sitt eget kort, som till exempel PIN-kod och korttransaktioner.

  Hoppas att du fick svar på din fråga!
  Alexandra
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.