Till senaste kommentaren

Kan jag betala mer på mitt privatlån?

Hej! Hur kan jag betala lika mycket som mitt ex och då har han ganska mycket högre lånebelopp än mig!? Går det på något vis att baka in något till lån på detta lån utan att höja inbetalningen till er så mycket?

Mvh Marina

Marina

Kommentarer

 • Hej Marina,

  Kul att du hittat hit!

  Det är möjligt att göra en extra inbetalningen under fakturaperioden. Du har alltid samma inbetalningsuppgifter och kan därmed alltid använda dig utav dessa uppgifter när du gör inbetalningar till ditt konto. Dessa hittar du på Mina Sidor, i appen eller på dina fakturor. Du kan även kontakta Kundservice för att förkorta din återbetalningstid för att få en högre månadskostnad.

  För att slå ihop de båda privatlånen behöver ni göra en gemensam ansökan för att lösa ut de andra lånen. Detta gör ni här på våran hemsida.

  För mer kontospecifika frågor ber vi dig kontakta Kundservice på telefonnummer: 0771-15 00 15.

  Hoppas att du fick svar på din fråga!
  Alexandra
 • jag undrar hur min nu ex sambo kan betala lika som mig nästan då han har ca 200 000 mera i lånet? Kan jag på något sätt baka in mina andra lån i detta lån utan att höja inbetalningen allt för mycket??
  Marina
 • Hej igen,

  Det kan vara så att han har en längre återbetalningstid än dig. Om du har tillräckligt kort återbetalningstid är det möjligt att ni betalar samma månadskostnad även fast skulderna skiljer sig åt.

  Som tidigare sagt ber vi dig/er kontakta Kundservice på telefonnummer 0771-15 00 15 för mer kontospecifika svar. På grund av banksekretessen kan vi ge exakta anledningen i detta öppna forum.

  Trevlig kväll!
  Alexandra

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.