Har ni SMSavisering?

Hej
Undrar om ni har SMSavisering. Mao att man får en notis (pling) i telefonen när man handlar med kortet, eller någon summa dras därfrån
Lennart Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Lennart,

  Bra fråga!

  Vi har inte SMS-avisering för samtliga transaktioner. Däremot skickar vi ut ett sms när vi misstänker bedrägeri, där vi då frågar kunden om det är kunden som gjort köpet. Därför är det också viktigt att uppdatera sin kontaktinformation så vi alltid har ditt aktuella telefonnummer.

  Ha en fortsatt trevlig dag!
  Alexandra
 • Varför inte notifiering, jag förstår verkligen inte varför ni inte har det !?
  Om någon fått tag i mins kortuppgifter och börjar handla småbelopp, vilket oftast händer inledningsvis, menar ni att ni hsr ”koll” på detta , kan avgöra att det är bedrägeri?
  Jag anser nog att jag själv är den som snabbast kan avgöra detta - om ni notifierade detta förstås !!
  T o m mitt lunchkort har notifieringar !!!
  / Håkan


  Håkan
 • Hej Håkan,

  Tyvärr har vi ingen lösning gällande notiser för varje transaktion. Om det skulle bli aktuellt i framtiden kommer vi självklart att meddela våran kunder gällande detta.

  Vi har dock en tillit till våra system. Skulle ett kort hamna i fel händer finns begränsningar kring hur mycket som kan användas. Som exempel begränsningar på hur många blipp-transaktioner som kan göras i rad samt att internettransaktioner ska göras med hjälp av mobilt BankID.

  Utöver dessa begränsningar ska bedrägliga köp reklameras, där då du som kund kan få pengarna tillbaka in på kreditkontot. Det finns alltså flera skydd som ska skydda dig som kortägare.

  Hoppas att svaret var behjälpligt.
  Alexandra
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.